Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Roubini: Η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ μέχρι το 2013



Τι λέει, για ακόμα μια φορά, ο διάσημος οικονομολόγος Nouriel Roubini για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Σκληρή κριτική στην τρόικα
Την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την κατάρρευση της ελληνικής κυβέρνησης προβλέπει ο διάσημος οικονομολόγος Nouriel Roubini, σε σχόλιό του στο twitter.
"Το δρακόντειο πρόγραμμα της τρόικας εξασφαλίζει επιδείνωση της ύφεσης, που θα πυροδοτήσει έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ έως το 2013. Η ελληνική κυβέρνηση θα καταρρεύσει του χρόνου", σημειώνει ο Ν. Roubini.

Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα του Ιουλίου ο νομπελίστας προειδοποιούσε πως "Το 2013 έρχεται η τέλεια Παγκόσμια Καταιγίδα", καθώς οι οικονομίες ανά τον κόσμο παρελκύουν, το γεωπολιτικό ρίσκο αυξάνεται και η κρίση χρέους στην ευρωζώνη εντείνεται.

"Το 2013 θα είναι η χρονιά που το τενεκεδάκι θα έχει γίνει πολύ βαρύ για να το κλωτσήσεις… τότε είναι όταν θα έχουμε την τέλεια παγκόσμια καταιγίδα" είχε πει χαρακτηριστικά ο οικονομολόγος, προκαλώντας παγκόσμια αναστάτωση.

Κατά των Ευρωπαίων ηγετών στρέφεται και ο γνωστός οικονομολόγος Sony Kapoor της Re-define.
"Ό,τι και να κάνει η ΕΚΤ για την επίλυση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, το ακυρώνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεχίζοντας να μιλάνε για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και για διάσπαση της ευρωζώνης", σχολίασε.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...