Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ!


ImageΕπιτέλους βάλτε ένα τέλος στην κοροϊδία, στην υποκρισία. Και επιτέλους όλοι εμείς ας ξυπνήσουμε και ας μην πιστεύουμε κάθε τι που μας πλασάρουν για να ξεχάσουμε τον πόνο και τα βάσανά μας.

Συνομίλησα χθες με αστυνομικό που συμμετέχει στο περίφημο σχέδιο «Ξένιος Ζευς». Και αυτός πεπεισμένος ότι αυτή τη φορά κάτι θα γίνει. Οι αστυνομικοί ξεχύθηκαν στην πλατεία Θεάτρου, στο Μεταξουργείο και στον Αγ. Παντελεήμονα και μαζεύουν όποιον μαυρούλη βρουν. Με χαρτιά ή χωρίς. Τους στοιβάζουν στα λεωφορεία και τους μεταφέρουν στο Αλλοδαπών, στην Αμυγδαλέζα, και σε στρατόπεδα στην Θράκη και στην Καβάλα. Μια διαδικασία που ακόμη και για όσους έχουν χαρτιά παίρνει στην καλύτερη μία δύο ημέρες, για να αφεθούν ελεύθεροι, και άλλες πέντε έξι μέρες για να συνέλθουν από το σοκ της απέλασης όλοι αυτοί οι κατατρεγμένοι, που κρύβονται στις τρώγλες τους.


6000 χιλιάδες αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία, θριαμβολόγησε ο φίλος μου ο Αστυνομικός!


Στην πρώτη μου ερώτηση όμως το χαμόγελο κόπηκε: «Πόσους τους υπολογίζεται τους παράνομους αλλοδαπούς;». «Αδιευκρίνιστος ο αριθμός», ήταν η πρώτη του απάντηση, για να τη βελτιώσει στη συνέχεια,  «500 με 600 χιλιάδες»! Στη δεύτερη ερώτησή μου κατέβασε το κεφάλι: «Και πόσοι απελάθηκαν από αυτές τις 6000 χιλιάδες;». «Εκατό» μου απάντησε και μου κόπηκε και μένα το χαμόγελο, αλλά η διορθωτική του απάντηση μου έκοψε τη μιλιά! «Και αυτοί δεν ήταν από την επιχείρηση σκούπα. Ήταν από προηγούμενες επιχειρήσεις. Ξέρεις έχει κάποιες διαδικασίες. Να έρθεις σε συνεννόηση με τις πρεσβείες, οι οποίοι αρνούνται να ότι είναι δικοί τους. Να υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων του με συγγενείς του στην πατρίδα, όταν τους βρουν και όπως καταλαβαίνεις παίρνει χρόνο».

Πραγματικά τρόμαξα. Δηλαδή κάνοντας έναν απλό υπολογισμό βγάζεις τα εξής συμπεράσματα. Θέλει η Αστυνομία τουλάχιστον περί τις 100 ημέρες αδιάκοπων ερευνών και δουλειάς για να μαζέψει τις 600.000 παράνομους αλλοδαπούς. Αφού τους συγκεντρώσει στους διάφορους καταυλισμούς θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τις πρεσβείες των κρατών τους για να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων τους και να αρχίσει ο επαναπατρισμός τους. Η συχνότητα απέλασης είναι περίπου 150 την εβδομάδα. Δηλαδή θα χρειαστούν περίπου τα 80 χρόνια για να απελαθούν αυτές οι 600.000 παράνομων μεταναστών.

Όπως κατάλαβε και ο φίλος μου ο Αστυνομικός μάλλον περί κοροϊδίας γίνεται με τον τρόπο που γίνεται. Γιατί ακόμη και αν τους συγκεντρώσεις αυτούς τους 600.000 χιλιάδες σε καταυλισμούς και τους απαγορεύεις να μετακινηθούν θα πρέπει να τους ταϊζεις, να τους προμηθεύεις νερό, να τους εξασφαλίσεις ανθρώπινες συνθήκες επιβίωσης. Ποιος από εμάς πιστεύει ότι αυτό μπορεί να γίνει! Και άντε και τους μαζεύεις τμηματικά και τους απελαύνεις. Από τη στιγμή που δεν ασφαλίσεις τα σύνορα σου, είναι σίγουρο πως μέχρι να διώξεις τις 600.000 παράνομους, άλλοι τόσοι θα έχουν μπει παράνομα και πάλι στη χώρα σου!

Είναι ευκολονόητο λοιπόν ότι πρόκειται για άλλη μια κοροϊδία, παραπλάνηση των πολιτών. Γιατί μόλις τις δύο ημέρες τα «συμβατικά» ΜΜΕ, ραδιόφωνα και κανάλια, για να κάνουν απλά τη δουλειά τους, βγάζουν «απεγνωσμένους» Ελληνάρες που λένε ότι «επιτέλους ανάσαναν. Ότι ξεβρόμισε ο τόπος! Ότι πλέον κυκλοφορούν ελεύθερα στο δρόμο»! Τόσο σανό μασάνε… Και η εκάστοτε κυβέρνηση, ο εκάστοτε πρωθυπουργός, και ο εκάστοτε υπουργός κορδώνεται, χαμογελάει στα φλας που ανάβουν και μέσα από τα δόντια του σιγοψιθυρίζει:

 «Μαλάκα Έλληνα πάλι σε κορόιδεψα»…   

svou69ra


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...