Η τέχνη του Latte Art είναι η τεχνική που ασκεί ο επαγγελματίας Barista
(παρασκευαστής καφέ), προκειμένου να επεξεργαστεί το γάλα κατάλληλα, να
το συνδυάσει με τον καφέ και να δημιουργήσει όμορφα διακοσμημένες
κούπες που τραβούν τα βλέμματα. Ένας ίσως από τους μεγαλύτερους
δεξιοτέχνες της συγκεκριμένης τέχνης είναι ο Γιαπωνέζος Kazuki Yamamoto.
Εργάζεται στο Cafe10g που βρίσκεται στην Οσάκα και αφήνει τους πελάτες άφωνους με τις δημιουργίες του. Τις περισσότερες δημιουργίες του πριν τις δώσει για.. κατανάλωση τις φωτογραφίζει και τις ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Το αποτέλεσμα; Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 οπαδούς μέχρι σήμερα που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη δημιουργία του.
twistedsifter
dinfo
Εργάζεται στο Cafe10g που βρίσκεται στην Οσάκα και αφήνει τους πελάτες άφωνους με τις δημιουργίες του. Τις περισσότερες δημιουργίες του πριν τις δώσει για.. κατανάλωση τις φωτογραφίζει και τις ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Το αποτέλεσμα; Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 85.000 οπαδούς μέχρι σήμερα που περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη δημιουργία του.
2.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
3.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
4.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
5.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
6.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
7.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
8.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
9.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
10.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
11.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
12.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
13.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
14.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
15.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
16.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
17.
Artwork by Kasuki Yamamoto (@George_10g on Twitter)
18.
twistedsifter
dinfo
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου