Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Του έδωσε δουλειά κι εκείνος τον λήστεψε

 
 Eνας από τους Αλβανούς που απασχολούσε σε κτηνοτροφικές εργασίες ήταν ο «εγκέφαλος» της ληστείας που στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 65χρονου τα ξημερώματα της Τρίτης στο Σκουροχώρι Ηλείας! Ο αλλοδαπός έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πύργου έπεσαν οι δυο ομοεθνείς συνεργοί του ηλικίας 28 και 32. 
Οι δράστες που βρίσκονται παράνομα στη χώρα αναγνωρίστηκαν από την 53χρονη σύζυγο του θύματος ως αυτοί που χτύπησαν αλύπητα στο πρόσωπο τον 64χρονο και τον έδεσαν σφιχτά με ένα καλώδιο, ενώ ο τρίτος
την κρατούσε ακίνητη απειλώντας τη με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Ο κτηνοτρόφος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο του Πύργου.

Οι τρεις κακοποιοί που είχαν μπει στο σπίτι βγάζοντας τους πύρους από την μπαλκονόπορτα, ερεύνησαν όλα τα δωμάτια και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα άρπαξαν 500 ευρώ, μια τηλεόραση 42 ιντσών, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό. Η 53χρονη έλυσε τον σύζυγό της που αιμορραγούσε και κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο από τους τρεις ληστές προσήχθησαν στην Ασφάλεια και ο τρίτος αναζητείται.

trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...