Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Ισραήλ κηρύσσει τον πόλεμο στη Συρία, μεταδίδει το ABC Australia!

To ΑΒC Australia μόλις πριν απο 5 λεπτά, μετέδωσε τις σοβαρότατες δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Συρίας, που θεώρησε ως πράξη πολέμου τις ισραηλινές επιθέσεις στη Δαμασκό με πυραύλους!

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ηταν τελικά αυτό που αναμέναμε όλοι με φόβο. Το Ισραήλ αποφάσισε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς του με τη Συρία, τη Χεζμπολάχ και το...Ιράν (ως συμμαχο και των δύο), βομβαρδίζοντας σήμερα τις πρώτες πρωινές ωρες τη Δαμασκό με πυραύλους που στόχευαν στρατηγικούς στόχους με πυραύλους και όπλα του συριακού Στρατού.

Πριν απο 5 λεπτά, το ABC Australia μετέδωσε και τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών του καθεστώτος Ασαντ και που ήταν ιδιαιτέρως ανησυχητικές. Την επιδρομή αυτή τη χαρακτηρίζει ως πράξη κήρυξης πολέμου απο τους Εβραίους (επι λέξει) και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί!


Το Ισραήλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρνήθηκε επι του παρόντος να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές, τηρώντας σιγή ιχθύος, αλλά το Ιράν όμως, δια μέσου του κυβερνητικού του εκπροσώπου, ως σύμμαχος της Συρίας, κάλεσε όλα τα ομόθρησκα κράτη που γειτνιάζουν με το Ισραήλ, να αντισταθούν σε αυτή την άνανδρη και χωρίς λόγο επίθεση.

Τα πράγματα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του αυστραλιανού κρατικού καναλιού, περιπλέκονται πολύ σοβαρά και υπάρχει κίνδυνος γενικευμένης ανάφλεξης στην περιοχή. Ο ρεπόρτερ του καναλιού που βρίσκεται στη Δαμασκό, σχολιάζοντας είπε κατά λέξη: "Το Ισραήλ βρήκε τελικά την οδό που έψαχνε πολύ καιρό, για να βάλει το Ιράν στη παγίδα και να δώσει πλέον το ίδιο (το Ιραν) την αφορμή για να επιτεθούν οι ισραηλινοί εναντίον του, χωρίς να ζητήσουν την άδεια των ΗΠΑ."

Και πράγματι έτσι φαίνεται να είναι, μιας και η παντελώς αναίτια επίθεση της εβραικής αεροπορίας σήμερα το πρωί στη Δαμασκό, ήταν σχεδόν βέβαιο οτι θα...ανακατέψει πολύ σοβαρά το Ιράν, μιας και το καθεστώς του Ασαντ είναι απο τους κυριότερους συμμάχους του και τα συμφέροντα που έχουν οι Ιρανοί στη συρία είναι πολλά και σημαντικά.

Αδέρφια, νομίζω οτι ήρθε η ώρα όπου και θα σημάνει την αρχή ενός Παγκόσμιου και ανελέητου πολέμου. Τον πόλεμο αυτόν που προείπαν οι γερόντοι της Ορθοδοξίας (Κοσμάς Αιτωλός, Παίσιος, Ιωσήφ) και που θα ανακατατάξουν τον χάρτη της Μέσης Ανατολής και όχι μόνο.

Περιμένω νεώτερα απο το κανάλι για να γράψω ό,τι νεότερο. Τα πράγματα δυστυχώς, είναι πολύ σοβαρά. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του...


http://pirinoslogios.blogspot.gr/2013/05/abc-australia.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...