Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τη σκότωσαν οι ενέσεις για… μαύρισμα

Νεκρή σε αίθουσα σολάριουμ βρέθηκε νεαρή Βρετανίδα


Νεκρή σε ένα σαλόνι μαυρίσματος βρέθηκε μια νεαρή Βρετανίδα, η οποία όπως διαπιστώθηκε έκανε τακτικά ενέσεις με μια παράνομη ουσία που είχε αγοράσει στο Διαδίκτυο με σκοπό να... μαυρίσει χωρίς να εκτεθεί στον ήλιο.

Σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα, η Τζένα Γουίλσον-Βίκερς βρέθηκε

αναίσθητη σε ένα σαλόνι μαυρίσματος τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρή.

Η 26χρονη γυναίκα κάθε δύο με τρεις ημέρες έκανε ενέσεις με την απαγορευμένη ουσία Μελανοτάνη-2, που υποτίθεται ότι ενισχύει την παραγωγή μελανίνης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα το δέρμα να μαυρίζει σταδιακά. Ταυτόχρονα, επισκεπτόταν τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα το τοπικό σαλόνι μαυρίσματος, το Tantastic, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του.

Λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, είχε στείλει ένα μήνυμα στο Twitter: «Αποκτώ ωραίο μαύρισμα τώρα…) και χωρίς παρενέργειες. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Η μητέρα της είπε ότι έκανε ενέσεις γιατί παραπονιόταν πως όταν χρησιμοποιούσε τα σολάριουμ δεν αποκτούσε ωραίο χρώμα. Τη νύχτα προτού πεθάνει, είχε κάνει ένεση στο στομάχι της, αποκάλυψε ο φίλος της.

Στο σπίτι της βρέθηκαν φιαλίδια της ουσίας Μελανοτάνη-2.»"Λέγεται ότι έχει ιδιότητες μαυρίσματος, το έχουμε ξαναδεί», ανέφερε ο αναλυτής της σήμανσης Ντουέιν Ράτι.



alhtogates

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...