Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η απόλυτη ξεφτίλα του STAR που καμάρωνε για την αποκλειστική φωτογραφία του νεκρού Μιχάλη Ασλάνη

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους και δυστυχώς όσο και να θέλει...ΔΕΝ μπορεί, να μας πείσει το STAR, ότι θα κάνει στροφή στην ενημέρωση και στην ποιότητα...Ο καθένας στο είδος του και το STAR στα ρεπορτάζ του κώλου, αφού μέχρι εκεί μπορεί να φτάσει. Όσους "σοβαρούς" ή.... σοβαροφανείς δημοσιογράφους και να βάλει από Σεπτέμβρη ως σχολιαστές στο δελτίο του. Φαίνεται ότι ο σπόρος του Στ.Μαλέλη έχει ριζώσει για τα καλά στο κανάλι της Κηφισιάς !...
...Αναδημοσιεύουμε και επαυξάνουμε το δημοσίευμα του freegossip.gr:



 Διαβάστε όλοι και σκάστε από τη ζήλεια σας που δεν μπορείτε να κάνετε τέτοιες αποκλειστικότητες...

Να καυχιέσαι, επειδή έδειξες πρώτος,...ένα νεκρό. Και θα σκεφτείτε εσείς του Star, γιατί το δείχνουμε κι εμείς. Βρήκατε τη δικαιολογία. Ε; Τσακάλια!Δεν μπορούσαμε ν' αντισταθούμε για να πούμε την αλήθεια. Να μην αναδείξουμε το ταλέντο σας; Να μην το υποδείξουμε; Έλληνες! Η μεγάλη του Star σχολή σας μαθαίνει στην πράξη: "Πως να πατάτε επί πτωμάτων"....που σχολίασε κι ένας αναγνώστης. Διαβάστε:

"Τη θέση που βρέθηκε το πτώμα του Μιχάλη Ασλάνη δείχνει η φωτογραφία που εξασφάλισε το STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που τον βρήκαν νεκρό οι δυο γυναίκες φίλες και συνεργάτες του.


Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ο Μιχάλης Ασλάνης έχει πέσει νεκρός σε πλάγια θέση στην κρεβατοκάμαρά του. Δίπλα ακριβώς στο κρεβάτι του φοράει ένα μπλε σορτς και μια σκούρα μακό φανέλα η οποία είναι σηκωμένη ως τη μέση του σώματος. Κοντά του διακρίνεται ένα κουτί που ίσως να περιέχει χάπια.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δίπλα στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο αγαπημένος σχεδιαστής βρέθηκαν πολλά χάπια ακόμη και ένα μπολ γεμάτο από αυτά.
Την ίδια εικόνα με πολλά κουτιά χάπια, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στο σπίτι του σχεδιαστή.


Ήδη αυτή η φωτογραφία που πρόβαλλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο."
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...