Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Θες να τους τιμωρήσεις? Θες να αλλάξει κάτι επιτέλους? ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ !


    Γραφει ο DareDevil....

Η μέρα των εκλογών πλησιάζει. Η μέρα που ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός θα εκφραστεί μέσω της ψήφο του έχει φτάσει. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου δείχνουν και είναι διαφορετικές από κάθε άλλη φορά.


 Πρώτα από όλα είναι οι κρισιμότερες για την πορεία και την ύπαρξη της χώρας μας. Ποιόν δρόμο θέλουν οι Έλληνες να ακολουθήσουν ως έθνος? Του υποταγμένου πολίτη στις εντολές ξένων κέντρων αποφάσεων ή του κυρίαρχου λαού που μόνος του θα αποφασίσει τον δρόμο του και την πορεία του, όσο δύσκολη και αν είναι.
?
Δεύτερον το πολιτικό σκηνικό είναι εντελώς διαφορετικό από ότι ήταν πριν 3 χρόνια. Νέα κόμματα, νέα κινήματα, φορείς. Οι επιλογές πολλές , οι προτάσεις 2… Θέλουμε το μνημόνιο , την επικυριαρχία, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας για ένα πιάτο φαϊ ή θέλουμε αντιμνημονιακή  πολιτική και με ένα πιάτο φαϊ να ξεκινήσουμε επιτέλους την δική μας πορεία προς τα εμπρός?

Από την μία πλευρά έχουμε την παλαιοκομματική νοοτροπία που ακόμα πιστεύει πως οι ψηφοφόροι είναι πρόβατα με σημαιάκια χωρίς καμία βούληση και από την άλλη έχουμε νέες ή διαφορετικές προτάσεις που καλούμαστε να επεξεργαστούμε και να αποφασίσουμε αν θέλουμε να ακολουθήσουμε.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι οι πολιτικές δυνάμεις που μας κυβερνάνε από την μεταπολίτευση και μετά. Είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα. Αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμα και για τον πιο αδαή. Ακόμα και για τον πιο βολεμένο ψηφοφόρο. Το κακό είναι πως αυτά τα δύο κόμματα δείχνουν να μην το έχουν αντιληφθεί αυτό και αυτοπαρουσιάζονται ως οι μοναδικές λύσεις για να μας βγάλουν από την κατάντια που αυτά μας έχουν φέρει.

Πριν λίγες μέρες είχα επισκεφτεί μια επαρχιακή πόλη στην Μακεδονία. Σε συζητήσεις που είχα με κατοίκους της πόλεις, μου είπαν πως οι τοπικοί βουλευτές των δύο αυτών κομμάτων, τρομοκρατούν τους ηλικιωμένους ψηφοφόρους  πως άν δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα έρθει η συντέλεια του κόσμου και δεν θα ξαναπάρουν σύνταξη, θα πεινάσουν , θα επέλθουν τα πάνδεινα. Βλέπετε τα κόμματα εξουσίας μην έχοντα σοβαρή πολιτική πρόταση, το έχουν γυρίσει στην τρομοκράτηση των ηλικιωμένων. Σε μια μεγάλη ομολογουμένως ομάδα ψηφοφόρων. Γνωρίζουν φυσικά πως αν αποτολμήσουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο στην νεολαία, το πιο πιθανό είναι να φάνε γιαουρτάκι μαζί με το πήλινο κεσέ. Η τραγική διαπίστωση είναι πως ακόμα και σήμερα, στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν μπορούν να αντιληφτούν  πως ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ αυτές οι πρακτικές και πως πρέπει να πέσουν οικιοθελώς στον Καιάδα της πολιτικής. Θα είναι η μόνη υπηρεσία προς τον Ελληνικό λαό. Γιατί το δημόσιο έλλειμμα δεν το δημιουργήσαμε εμείς αλλά αυτοί, με τις μαζικές ψηφοθηρικές προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, με την δημιουργία εκατοντάδων άχρηστων επιτροπών προς χάριν του βολέματος κολλητών, με τις μίζες και τις λαμογιές, με τις καταλήστευση κοινοτικών προγραμμάτων και επιδοτήσεων.
Και όμως ακόμα και σήμερα μας απειλούν πως αν δεν πληρώσουμε εμείς τα δικά τους σπασμένα, αν δεν πληρώσουμε εμείς αυτά που ΑΥΤΟΙ έκλεψαν από τις τσέπες μας, αν δεν ανακηρύξουμε τους καταστροφείς μας σε ευεργέτες και σωτήρες, θα επέλθει η πλήρης εξόντωσή μας. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με το θράσος τους…

ΕΜΕΙΣ πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στα κοράκια της μεταπολίτευσης και να ξεκινήσουμε μια νέα μεταπολίτευση. Πρέπει να τους δείξουμε την έξοδο από τα κοινά της χώρας και να απαιτήσουμε την απόδοση δικαιοσύνης . Πώς θα γίνει αυτό? Με μαζική, μαζικότατη προσέλευση στις κάλπες.  Ούτε ένας και ειδικά η νεολαία, δεν πρέπει να επηρεαστεί  και να πιστέψει πως η τιμωρία τους είναι η απάθεια μας. Αυτό θέλουν. Αυτό προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω γνωρίζοντας βέβαια πως κάθε ΜΗ ψήφος καταλήγει ουσιαστικά στο σακούλι τους. Κάθε ΜΗ ψήφος είναι ψήφος στον παλαιοκομματικό μηχανισμό  της λαμογιάς. Θες να τους τιμωρήσεις? Θες να αλλάξει κάτι επιτέλους? ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ !
Λύσεις υπάρχουν! Να είμαστε σίγουροι για αυτό. Εδώ που έφεραν τις καταστάσεις, δεν θα είναι εύκολες λύσεις αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Και τουλάχιστον θα είναι γεμάτες από δική μας δύναμη και θέληση. Ήρθε η στιγμή οι ΕΛΛΗΝΕΣ να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να γίνουμε επιτέλους ανεξάρτητοι και δυνατοί. Να ξαναδώσουμε το στίγμα μας σε όλη την ανθρωπότητα.  Να είστε σίγουροι πως και η ανθρωπότητα ΕΜΑΣ περιμένει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...