Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κύριοι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ… by DareDevil


Καλημέρα φίλοι μου , καλημέρα θηράματά μου επί του βωμού των θυσιών.!
Η πολιτική τρέλα συνεχίζεται αμείωτη και προκαλεί ατελείωτο γέλιο και θυμό.
Ένα είναι σίγουρο. Οι πολιτικοί που μας έχουν κυβερνήσει δεν πάνε καθόλου καλά στα μυαλά τους. Μα καθόλου καλά.
Βλέπω καθημερινά πολιτικές συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ και αναρωτιέμαι : Μα καλά, για πόσο μαλάκες μας έχουν? Για πόσο ζώα?


Ο κ.Βενιζέλος  μιλάει λες και βρίσκονταν σε άλλη χώρα, λες και δεν συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, λες και δεν  ήταν αυτοί που έσκυψαν μπροστά στις εντολές της Μέρκελ και του τραπεζικού συστήματος. Επίσης μιλάει σαν να ήρθε μόλις εχθές στην Ελλάδα και κάνει διαπιστώσεις για τα κακά του συστήματος, του διεφθαρμένου και σπάταλου ελληνικού δημοσίου. Συγγνώμη κ. Βενιζέλο αλλά μήπως δεν είναι δικό σας δημιούργημα όλο αυτό που περιγράφετε? Μήπως δεν είσαστε εσείς αυτοί που βολεύατε χιλιάδες ψηφοφόρους σας στο  "διεφθαρμένο δημόσιο " ?
Μας ρίξατε στα σκατά και τώρα μας λέτε πόσο πολύ βρωμάνε και μάλιστα έχετε το θράσος να μας ζητάτε με ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς να μας καθαρίσετε από όλη αυτην την μπόχα που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε….

Από την άλλη έχουμε την ΝΔ και τον κ.Σαμαρά.

Αυτός νομίζει πως ο λαός είναι λοβοτομημένος. Πως έχει πιο κοντή μνήμη και από τα χρυσόψαρα και ζητάει να του δώσουμε την δύναμη ενός έθνους ( … τι συγκινητικό ) για να μας κυβερνήσει… Τι λες ρε Σαμαρά?? Πλάκα μας κάνεις, δεν εξηγείται  αλλιώς.
Εσύ δεν ήσουν αυτός που μόλις πριν 8 μήνες έλεγες για το πόσο καταστροφικό και επιζήμιο για την πατρίδα μας είναι το μνημόνιο και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις το υπέγραψες με το αίμα σου? ( … δικιά σου κουβέντα είναι αυτή ) Τις περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς ποιος τις έκανε? Εγώ? Εσύ τις έκανες ! Και τις μας λες τώρα ? Πως θα τιμωρήσεις αυτούς που τα έκαναν? Ε λοιπόν πάνε πήδα από την Ακρόπολη μπας και κάνεις μια τελευταία πράξη προσφοράς προς την πατρίδα…

Κάθε φορά πριν από τις εκλογές υπάρχει ένα κείμενο που οι κυβερνώντες δεν ξεφεύγουν ούτε σε ένα γράμμα.  Κλασική παπαριά : Κάναμε λάθη, κάναμε παραλείψεις, δεν ενεργήσαμε γρήγορα, ζητάμε συγγνώμη, υπήρξαν καθυστερήσεις… Αλλά ξαναψηφίστε μας… 
Και ερωτώ εγώ ο αφελής. Γιατί να σας ξαναψηφίσουμε ρε μάγκες? Για να συνεχίσετε να κάνετε λάθη, παραλήψεις και καθυστερήσεις? Ε ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ !! Ήρθε η ώρα να πάτε στα σπίτια σας. Ήρθε η ώρα να δοκιμαστούν και νέες λύσεις.
ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ !!! Κυβερνάτε αυτήν την χώρα από το 1974 και μετά και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα. Ένα κράτος μπουρδέλο που νοσεί σε ΟΛΑ του τα μέλη. Και φταίτε εσείς !

Να σας ρωτήσω κάτι ψηφοφόροι μου. Θα κρατούσατε ποτέ ένα αποτυχημένο στέλεχος στην επιχείρησή σας, που ενώ του έχετε δώσει 3 και 4 ευκαιρίες, το μόνο που έκανε ήταν να σας καταχρεώσει και καταστρέψει την δουλειά σας? ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ !! Ε λοιπόν, γιατί να το κάνουμε αυτό για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας??? Απαντήστε μου σας παρακαλώ γιατί θα χαζέψουμε εντελώς μου φαίνεται.
Οι μίζες, η SIEMENS, η υπόθεση Βατοπεδίου, τα δομημένα ομόλογα, ο Άκης, τα 24δις των Ολυμπιακών αγώνων, τα υποβρύχια που γέρνουν, οι εκατοντάδες χρηματοδοτούμενες επιτροπές, ο Κοσκωτάς και οι κούτες με τα παμπερς, το χρηματιστήριο και τόσα άλλα είναι δικά σας δημιουργήματα και είναι αυτά που μας έστειλαν, με την δική σας βέβαια συμβολή, στα δόντια του ΔΝΤ. Δεν είναι δικά μας και ας καλούμαστε να τα πληρώσουμε εμείς. Να πληρώσουμε αυτά που εσείς κλέψατε.

Κύριοι είστε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ…
Κύριοι ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ….
Κύριοι  ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ…


DareDevil

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...