Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Συνελήφθη ο πρόεδρος των Πακιστανών για trafficking…


Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, μετά από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητούνταν για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο Τζαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια. Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε πληρωθεί για να βοηθήσει στη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα. Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών και κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.




Για να είμαστε και ακριβοδίκαιοι, μετά μας φταίει η Χρυσή Αυγή; Πόσα χρόνια είναι αυτός ο κύριος στην Ελλάδα; Ουδείς είχε αντιληφθεί το… Θεάρεστο έργο του; προφανώς και δεν έχουμε την πρόθεση να τον καταδικάσουμε πριν δικαστεί, όμως όταν μιλάμε για ένταλμα της INTERPOL η υπόθεση δεν μπορεί παρά να είναι στοιχειοθετημένη. Και ο συγκεκριμένος είναι μόνο η κορφή του παγόβουνου: Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν οι αρχές και οι αρμόδιες υπηρεσίες αυτό που ο κόσμος στις γνωστές γειτονιές της Αθήνας μιλάει για συγκεκριμένες ΜΑΦΙΕΣ με εθνικά χαρακτηριστικά; Δηλαδή, πόσο δύσκολο είναι να αντιληφθούμε ότι θα γκετοποιήσουμε περιοχές όπου η κάθε ομάδα θα φτιάχνει το φρούριό της; Τι άραγε πρέπει να πάθουμε για να αφυπνιστούμε ως κοινωνία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...