Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΗΠΑ: Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση 5% για όσους γευματίσουν χωρίς κινητό

Είναι αδιαπραγμάτευτη αλήθεια πως, πλέον, τα κινητά τηλέφωνα είναι μέρος της «παρέας» μας όταν βγαίνουμε για φαγητό και μάλιστα σε περίοπτη θέση επάνω στο τραπέζι. Θέλοντας να αλλάξουν αυτή τη νέα ρουτίνα της εποχής, ο σεφ Μαρκ Γκολντ και η σύζυγός του Αλεχάντρα, που διατηρούν το εστιατόριο «Eva» στο Λος Άντζελες, αποφάσισαν να
προσφέρουν έκπτωση 5% σε όλους εκείνους που θα αποφασίσουν να «ξεκολλήσουν» από τα κινητά τους κατά τη διάρκεια του γεύματός τους.

«Το ‘Eva’ έχει να κάνει με την οικογένεια και προσφέρει σπιτική ατμόσφαιρα», δήλωσε στο CNN money ο Γκολντ. «Αυτό ακριβώς θέλουμε να περάσουμε (στους πελάτες μας). Θέλουμε να δούμε τον κόσμο να επανασυνδέεται».


Πέραν της καλής πρόθεσης των ιδιοκτητών απέναντι στους επισκέπτες τους, είδαν και οι ίδιοι τα καλά μιας τέτοιας έξυπνης επιχειρηματικής κίνησης, καθώς τα έσοδά τους αυξήθηκαν κατά 40%-50% εδώ και ένα μήνα που ισχύει η έκπτωση.


Η ιδέα γεννήθηκε επειδή ο Γκολντ και η σύζυγός του έβλεπαν τους πελάτες τους να μιλούν στα κινητά τους και όχι μεταξύ τους, «σκηνή» που αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...