Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ένας Πολωνός για το διπλό φονικό στην πλατεία Αττικής

Συνελήφθη ένας Πολωνός για το διπλό φονικό στην πλατεία ΑττικήςΈναν 47χρονο άντρα Πολωνικής καταγωγής συνέλαβε εχθές το βράδυ η αστυνομία για το διπλό φονικό στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και Αδμήτου κοντά στην πλατεία Αττικής, στο αμαξοστάσιο των τρόλεϊ.


Τον συλληφθέντα έχει αναγνωρίσει αυτόπτης μάρτυρας, πού τον είδε να  σέρνει το ένα πτώμα ικαι να το τοποθετεί στον κάδο απορριμμάτων. Επίσης  πάνω στα ρούχα του βρέθηκαν αίματα και σώμα του υπήρχαν τραύματα λόγω της πάλης.
Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει ακόμα όμως όλα τα στοιχεία "δείχνουν" πως εκείνος δολοφόνησε τους δύο  ομοεθνείς τους, πετώντας μάλιστα τον πτώμα του ενός στα σκουπίδια.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 10  το πρωί του Δεκαπενταύγουστου οι κάτοικοι στην οδό Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια είδαν αίμα σε ένα κάδο απορριμμάτων και όταν σήκωσαν το καπάκι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα.

Ένας άντρας Πολωνός στην καταγωγή βρισκόταν νεκρός με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα μέσα στον κάδο και συγκεκριμένα σε ισόγειο διαμέρισμα παρακείμενης πολυκατοικίας υπήρχε ακόμη ένα πτώμα. Οι αστυνομικοί το ανακάλυψαν αφού αντιλήφθηκαν ότι η είσοδος ήταν μισάνοιχτη και τότε μπήκαν στο διαμέρισμα για έρευνα.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, όλα δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/216553.htmlπηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...