Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Προς τυχάρπαστους πολιτικάντηδες: "Να εύχεστε να είναι μακρύς ο δρόμος σας, εάν και εφόσον ξυπνήσει αυτός ο λαός και γίνει κυρίαρχος με το άρθρο 120 (Ακροτελεύτια διάταξη) του συντάγματος..."

 Γράφει ο Εl Sito

Στο βίντεο που ακολουθεί, που μας το έστειλε το paramythia-online,  μπορείτε να δείτε αποκλειστικά την παρουσίαση του Τάκη Αθανασόπουλου (ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ) σχετικά με τα ακίνητα του ελληνικού δημοσίου στην Ήπειρο, τα οποία έχουν περάσει ήδη στο ΤΑΙΠΕΔ και οδεύουν προς πώληση σε ιδιώτες.


Στρατόπεδα, εκτάσεις φιλέτα αλλά και παραθαλάσσια ακίνητα έχουν ήδη προεπιλεγεί από το Ταμείο. Συνολικά και σύμφωνα με όσα είπε σε ομιλία του στα Γιάννινα ο κ. Τάκης Αθανασόπουλος στην Ήπειρο έχουν καταγραφεί 836 ακίνητα εκ των οποίων έχουν προεπιλεγεί από το Ταμείο τα 66.


Μεταξύ των οποίων είναι:
Οι παλιοί στρατώνες στο κέντρο των Ιωαννίνων (Λιθαρίτσια), 83 στρέμματα

στη Παραμυθιά (Σεβαστο), Έκταση του δημοσίου στην Πεδινή δίπλα στην Πανεπιστημιούπολη, Το πρώην στρατόπεδο Κονκουρή στην Πρέβεζα, Παραθαλάσσια έκταση στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας, Παραθαλάσσια έκταση 74 στρεμμάτων στη Σαγιάδα, Η παράκτια έκταση του Αράχθου στην Άρτα. ...



 





Το αλισβερίσι με το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας δεν έχει ακόμη τελειωμό, για την νομιμότητα, τον τρόπο, και τυχόν άλλες διαπλοκές με τους δανειστές, ευελπιστούμε ότι θα απασχολήσει μια επόμενη κυβέρνηση, η οποία ελπίζουμε ότι θα έχει εισαγγελικό χαρακτήρα και απόδοση τέτοιων ευθυνών  που να εκφράζουν (και σαφώς να έχουμε) την ικανοποίηση του "περί Δικαίου Λαϊκού Αισθήματος" του Λαού μας.

Αλλά το να καταγράψουμε το σύνολο του ξεπουλήματος δεν είναι της παρούσας, αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι ότι έχουμε εμπεδώσει ως λαός το δούλεμα που μας κάνουν οι εκάστοτε πολιτικοί αρχηγοί, με αποκορύφωμα αυτό των θέσεων εργασίας από τον αμετροεπή πρόεδρο του νέου ΚΟΔΗΣΟ:

Δείτε το παρακάτω βίντεο (από taxalia) και διαλέχτε: Βενιζέλο ή Παπανδρέου;
Ο Βενιζέλος εχθές 12/3/2013 υποσχέθηκε 700.000 Θέσεις Εργασίας
Ο πανμέγιστος διανοητής όμως έχει βάλει Ψηλά τον Πήχη..




..10.000.000 ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΘΕΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ! ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ…..
(βέβαια όλη Ευρώπη πήρε στο τέλος τα αρχ…….της ) netakias.com

Δηλαδή ενώ αποδόμησαν την ελληνική κοινωνία από θεσμούς, σύνταγμα και κοινωνική πρόνοια, εξαθλίωσαν τους μισθωτούς και συνταξιούχους, αύξησαν την ανεργία σε κατοχικά επίπεδα (του 1941) μας κοροϊδεύουν και από πάνω.

Ελπίζω ο ιστορικός του μέλλοντος να καταγράψει την συνέχεια αυτή με τις τιμωρίες που αξίζουν σε επίορκους και προδότες... 


Τέλος...ποιος κάνει πραγματικότητα το… όραμα Παπανδρέου και ανταγωνίζεται τον πρόεδρο του Νέου ΚΟΔΗΣΟ;
Ποιός είναι αυτός που κάνει το 2013 πραγματικότητα το προ διετίας… όραμα του Γ. Παπανδρέου «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο»;
Μα ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης ο οποίος ετοιμάζει πρόγραμμα εργασίας στους δήμους με 427 ευρώ για οικογένειες που δεν έχουν κανέναν εργαζόμενο.


Και γιατί στους δήμους;
Μα γιατί ο Γιάννης γνωρίζει από… δήμους,  καθώς η σύζυγός του εργάζεται, μεταξύ άλλων, στη νομική υπηρεσία της γνωστής  ΕΕΤΑ.
Τώρα, τι μισθό λαμβάνει, η στήλη θα σας γελάσει και δεν το θέλει.
Πάντως, περισσότερα από 427 ευρώ…



stoxasmos-politikh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...