Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Με δικαστική απόφαση κηρύχθηκε «Φτωχός» και ο εκδότης Αντώνης Λυμπέρης...στο δρόμο που χάραξε ο...«μπαταχτσής» Κωστόπουλος

Αντώνης Λυμπέρης: Δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους του, ετοίμαζε να μεταφέρει τις εκδοτικές του δραστηριότητες...στην Βραζιλία, αλλά για την Ελληνική Δικαιοσύνη...είναι φτωχός.

Δεν ήταν μόνο η απόφαση της Τυφλής Ελληνικής Δικαιοσύνης να μας ρίξει στάχτη στα μάτια και να προστατεύσει τον..."Νεόπτωχο" Πέτρο Κωστόπουλο, με την πρόσφατη απόφαση - πρόκληση. Να που ένας ακόμα εκδότης
που έχει φεσώσει τους εργαζόμενους του ο Αντώνης Λυμπέρης, είναι και επίσημα "φτωχός", μετά από
απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.



Τόσο ο Κωστόπουλος όσο και ο εικονιζόμενος στις φωτογραφίες (με διάφορες μοντέλες και τραγουδιάρες) Αντώνης Λυμπέρης , ανεβάζουν συχνά πυκνά φωτογραφίες από τις "χλιδάτες" διακοπές τους και συνεχίζουν ατιμώρητοι να προκαλούν με τη ζωή που κάνουν.



*Η φώτο είναι από παλιότερο δημοσίευμα για το απίστευτο θράσος του Λυμπέρη, ο οποίος ήταν σε επαφές με χρηματοδότες προκειμένου να μεταφέρει τις εκδοτικές του δραστηριότητες στην Βραζιλία!

Αναδημοσιεύουμε από το μπλογκ των απλήρωτων εργαζόμενων των απλήρωτων εργαζόμενων της εταιρείας Εκδόσεις Λυμπέρης ΑΕ (ergazomenoiliberi): την περίληψη της Πτωχευτικής Απόφασης:



Κηρύχθηκε σε πτώχευση η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ



                      ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ

Με την υπ' αρ . 683/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κηρύχθηκε σε πτώχευση η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΕ που εδρεύει στο Κορωπί Αττικής, στην οδό Ι. Μεταξά 80 (ΑΦΜ 094171083 ΦΑΕ). Ως ημέρα παύσης πληρωμών ορίστηκε η 7η/11/2012. Σύνδικος πτώχευσης ορίστηκε ο Δικηγόρος Αθηνών Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γλάδστωνος 3, Αθήνα. Η συνέλευση των πιστωτών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/10/2013, ώρα 12.00-13.00 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τμήμα πτωχεύσεων, κτίριο 11, γραφείο 108, για να συνταχθεί ο πίνακας πιστωτών, να εκλεγεί επιτροπή εξ αυτών και να ληφθούν αποφάσεις σύμφωνα με το άρθρο 70 Ν.3588/07. Οι πιστωτές καλούνται να αναγγείλουν τις απαιτήσεις τους στη γραμματεία πτωχεύσεων εντός τριών μηνών από την παρούσα δημοσίευση.


ΑΘΗΝΑ 30.8.2013

Ο ΣΥΝΔΙΚΟΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...