Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Jeremy Irons: «Η Ελλάδα δεν κρίνεται από την πράξη ενός ηλίθιου εξτρεμιστή»

Για τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας.

Για την έκρυθμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και για τη δολοφονία του ράπερ Παύλου Φύσσα μίλησε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Jeremy Irons ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο «Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα» στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία, ο κορυφαίος καλλιτέχνης είπε: «Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι μία ολόκληρη χώρα χαρακτηρίζεται από ένα και μόνο περιστατικό, που διαβάζουμε και παρακολουθούμε εδώ και λίγες
μέρες στις εφημερίδες. Φυσικά και υπάρχουν ηλίθιοι, που κρύβονται πίσω από έναν πολιτικό τίτλο, ναι, δολοφονούν τους συνανθρώπους τους μερικές φορές, όμως τέτοια επεισόδια συμβαίνουν δυστυχώς σε όλο τον πλανήτη. Αυτό το περιστατικό δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα που γνωρίζω εγώ. Που έχει υπέροχο λαό, που είναι πανέμορφη, που δίκαια κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων τουριστών. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη στον κόσμο. Δεν πρέπει μια ολόκληρη χώρα να κρίνεται από την πράξη ενός ηλίθιου εξτρεμιστή, που σκότωσε έναν καλλιτέχνη».


cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...