Σάββατο 26 Μαΐου 2012

"Το Ονομα του Θηρίου": Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ προωθεί υπογείως, νομοθεσία για Διαδικτυακή Ταυτότητα Χρηστών (Ιnternet ID)!

Γράφει ο Aaron Dykes
απο ιστολόγιο
Infowars.com


Μετάφραση-Απόδοση: Πύρινος Λόγιος

Ενώ η διεθνής συνθήκη ACTA και το νομοσχέδιο CISPA των ΗΠΑ προετοιμάζουν το σκηνικό για το έλεγχο του διαδικτύου, κάποιοι τεχνοκράτες εργάζονται πυρετωδώς για να βρούν τρόπους εντοπισμού εύκολα των χρηστών, έτσι ώστε όλες οι ηλεκτρονικές δραστηριότητές μας να παρακολουθούνται στενά και θα είναι υπό έλεγχο.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται τώρα να δημιουργήσει ένα υποχρεωτικό σύστημα ηλεκτρονικής ταυτότητας για όλους τους πολίτες της ΕΕ που θα υλοποιηθούεί σε όλη την Ευρώπη και που θα έχει σκοπό την ταυτοποίηση των επιχειρήσεων τόσο online όσο και στη φυσική των κατάσταση και τον έλεγχο ταυτότητας των χρηστών μέσω ενός προσωπικού σήματος, κάτι σαν "ηλεκτρονική υπογραφή". Μια απλή δηλαδή επικύρωση ταυτότητας που θα εγγυάται την πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε ηλεκτρονικά δεδομένα και τις περισσότερες εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν είναι τίποτα λιγότερο εν ολίγοις από μια προσπάθεια θέσπισης ενός συστήματος που θα ισοδυναμεί με το λεγόμενο "χάραγμα του Θηρίου" και - ίσως το πιό σημαντικό - πίσω από το φιλόδοξο αυτό σχέδιο βρίσκεται ένα εξέχον μέλος της Λέσχης Βilderberg. Την Νήλι Κρόις (Neelie Kroes).

H Νήλι Κρόις φέρει τον τίτλο της "Επιτρόπου για την Ψηφιακή Ατζέντα" της ΕΕ. Έχει φέρει το νομοσχέδιο στην Ευρωβουλή, ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα προωθήσει, όπως γράφει στην εισήγησή της, "την θέσπιση εναρμονισμένων ηλεκτρονικών υπογραφών, ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και υπηρεσιών ηλεκτρονικής πιστοποίησης σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ".


Η επέκταση της ρύθμισης αυτής θεωρείται βέβαιο ότι θα επιβληθεί με την πάροδο του χρόνου, ιδιαίτερα μετά την αντίσταση αρκετών χωρών της ΕΕ στην κατάφωρη παραβίαση του αστικού δικαίου και των δικαιωμάτων των πολιτών, σε ό,τι αφορά την υποχρεωτική χρήση ταυτότητας για διάφορες δραστηριότητες. Τα μέτρα αυτά θυμίζουν έντονα νομοθεσίες που είχε προωθήσει το ναζιστικό καθεστώς της Γερμανίας. Ο λαός τότε τις αποκαλούσε απλά "τα χαρτιά σας παρακαλώ" και άνοιξαν τον δρόμο για την επιβολή του τυραννικού καθεστώτος των Ναζί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΕurActiv , η Νήλι Κρόις σχεδιάζει για αργότερα, όπως η ίδια γράφει στην εισήγησή της "να διευρυνθεί το πεδίο εφαρμογής της παρούσας οδηγίας, ώστε να συμπεριλαμβάνει και βοηθητικές υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας που θα συμπληρώνει τις ηλεκτρονικές υπογραφές, όπως είναι οι ηλεκτρονικές σφραγίδες, η ημερομηνία και η ώρα της σφραγίδας, κ.λ.π.", ενώ παράλληλα θα καταβάλλονται προσπάθειες να επεκταθεί το σύστημα αυτό των περιορισμών και σε άλλες χώρες εκτός απο αυτές της ΕΕ.

Το σύστημα αυτό που δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια άλλη εκδοχή του "Μεγάλου Αδελφού" (1984, Τζώρτζ Οργουελ) θα εφαρμοστεί πρώτα στην Ευρώπη (σ.σ. το μόνιμο πειραματόζωο της Νέας Τάξης) και αργότερα θα προωθηθεί στην Βόρειο Αμερική και σε άλλες περιοχές του πλανήτη, καθώς ο κόσμος οδηγείται βήμα προς βήμα προς την κατεύθυνση μιας κοινωνίας όπου δεν θα υπάρχει τυπωμένο πλέον, αλλά "ηλεκτρονικό χρήμα" και εν ονόματι φυσικά των "ασφαλών και επαληθεύσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων", και ασφαλώς, στο όνομα της "ασφάλειας". Το ότι το σύστημα αυτό θα είναι εντελώς διάτρητο και ευάλωτο στην πειρατεία των ταυτοτήτων και ότι θα οδηγήσει σε μαζικές και γρήγορες πλαστογραφήσεις δεν δείχνει να απασχολεί κανέναν.

Ειδικά στην περίπτωση της Ευρώπης, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά "στη δημιουργία μιας πραγματικά λειτουργικής ενιαίας αγοράς", που παραμένει μέρος του ευρύτερου στόχου της ΕΕ, παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ΕΕ παραπαίει και οδηγείται στο χάος.

Η Νήλι Κρόις έχει πλούσια δράση ως μέλος της Λέσχης Bilderberg, αφού συμμετέχει ανελλειπώς στις συνόδους της Λέσχης από το 2005 έως σήμερα. Το όνομά της εμφανίστηκε στον επίσημο κατάλογο της συνόδου της Λέσχης το 2006 στην Οτάβα του Καναδά, καθώς και του 2007 στην Κωνσταντινούπολη, του 2008 στο Σαντιγύ της πολιτείας Βιρτζίνια, του 2009 στη Βουλιαγμένη, και του 2010 στο Σίτγες της Ισπανίας, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Αλλά το 2011, η Νήλι Κρόις, προσήλθε στη σύνοδο της Λέσχης στο St Moritz της Ελβετίας, με ένα νέο τίτλο, αυτόν της Επιτρόπου της ΕΕ για την Ψηφιακή Ατζέντα, γεγονός που προφανώς δικαιολογεί την σημερινή προώθηση της εν λόγω ημερήσιας διάταξης, η οποία για τους ενημερωμένους δεν ήταν καθόλου απροσδόκητη. Αυτό το σχέδιο της Κρόις, πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι θα βρει ανταπόκριση κατά τη διάρκεια της συνόδου της λέσχης για το 2012, σε λίγες ημέρες.

Το γεγονός αυτό, θεωρείται οτι συνδυάζεται και με την αμερικανική στρατιωτική οργάνωση US CYBERCOM (United States Cyber Command) τα τελευταία χρόνια και το διορισμό του επικεφαλής της NSA Στρατηγού Κήθ Αλεξάντερ, ο οποίος, επίσης, συνεδριάζει κάθε φορά με την Λέσχη, η οποία σκέφτεται να εξαπολύσει επίθεση κυβερνοπόλεμο σε όλη την υδρόγειο.

Παρεπιμπτόντως, ομάδες τεχνοκρατών της Σίλικον Βάλευ και των άλλων παρεμφερών τοποθεσιών που ασχολούνται με την ηλεκτρονική, έχουν επίσης επικεντρωθεί σε μυστικές συναντήσεις για να συντονίσουν τις εξελίξεις τους με τους αναδυόμενους νέους κανονισμούς, νέους νόμους και τις συνθήκες του Διαδικτύου, έτσι ώστε να επεκταθούν οι προσπάθειες εξόρυξης δεδομένων των παράνομων μυστικών κοινοτήτων (χάκερ, κυβερνοεπαναστάτες κλπ) για τις οποίες καταβάλλονται προσπάθειες πολλών ετών.

logia-tou-aera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...