Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Θα βρούμε την συλλογική μας ταυτότητα;

Περάσαμε από το κοσκίνισμα. Όχι σε 10 μέρες αλλά σε δεκάδες χρόνια. Περάσαμε και από τις ζυμώσεις και επί τέλους είμαστε στο ψήσιμο. Είμαστε στην φάση εκείνη όπου αρχίζουν και φεγγοβολούν οι αχνές εκείνες αχτίδες Ελληνικού Λόγου που πολλοί πολλάκις προσπάθησαν να σκοτεινιάσουν αλλά… Για τους επαϊοντες το σκότος είναι απουσία Φωτός. Το σκότος δεν είναι αυθύπαρκτο. Επικρατεί εκεί όπου δεν υπάρχει Φως. Το Φως είναι αυθύπαρκτο και το νιώθουμε κάθε φορά που ξημερώνει…
Δεν υπάρχει ίχνος μεταφυσικής και παραδοξολογίας στην ουσία του. Απλά έτσι είναι.
Γίνεται όλο και περισσότερο κατανοητό ότι το διαίρει και βασίλευε των αυτοπροσδιορισθέντων συμμάχων μας δεν πιάνει πλέον τόπο.
Γίνεται πλέον όλο και περισσότερο κατανοητό κατανοητό ότι:

Δεν χρειάζεται να υποστηρίζει κανείς «Οικολόγους Πράσινους» για να είναι και
οικολόγος. Να σέβεται δηλαδή την γη που τον συντηρεί και να την προστατεύει. Δεν χρειάζεται να ταυτίσει την οικολογική του συνείδηση με την παραχώρηση της εθνικής του κυριαρχίας. Δεν είναι οι «οικολόγοι» αυτοί που θα του κάνουν μαθήματα οικολογίας και ταυτοχρόνως θα του υποδείξουν ότι είναι ρατσιστής και φασίστας επειδή νιώθει όμορφα που είναι Έλληνας.

Δεν χρειάζεται να ενταχθεί κανείς στον «ΣΥΡΙΖΑ» για να αγωνίζεται για τα αυτονὀητα κοινωνικἀ και ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν χρειάζεται η κρατικοποίηση των κοινωφελών επιχειρήσεων και του εθνικού πλούτου να ακολουθεί την δυνητική ελληνοποίηση και ιθαγενοποίηση επτά δισεκατομμμυρίων κατοίκων του πλανήτη.

Δεν χρειάζεται πλέον να χαρακτηριστεί κάποιος ως υποστηρικτής του «ΚΚΕ» όταν μιλήσει για κατάργηση των μονοπωλείων, για κατάρρευση τη δυναστικής πλουτοκρατίας και λαϊκή κυριαρχία. Έπαψε να είναι αποκλειστικό προνόμιο και αποκλειστικότητα του «ΚΚΕ» κάτι το οποίον άλλωστε αδυνατεί να κάνει πράξη.

Δεν κινδυνεύει πλέον να χαρακτηριστεί κάποιος ως εθνικοσοσιαλιστής (ναζί) ή νεοναζί ή παράφρων ιμπεριαλιστής όταν δηλώσει Έλληνας πατριώτης και αγωνιστής υπέρ του έθνους του ούτε βεβαίως κάτι τέτοιο είναι αποκλειστικότητα της «Χρυσής Αυγής».

Δεν είναι κατοχυρωμένο προνόμιο του «ΛΑΟΣ» να κόπτεται για την ΑΟΖ, ούτε των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» η τιμωρία των δολιοφθορέων της πατρίδας, ούτε οτιδήποτε καλό είναι προνόμιο και στόχος μόνον του εκάστοτε κόμματος που το εκφράζει.

Το να είσαι Έλληνας ή Ελληνίδα σημαίνει ότι μπορείς να εκτιμήσεις και να ενστερνιστείς το σωστό απ΄ όπου και αν προέρχεται, χωρίς παρωπίδες.
Είμαστε στο ψήσιμο. Να δούμε λοιπόν τι θα ξεφουρνίσει η γενιά μας και τι θα παραδώσει στην επόμενη. Εδώ θα φανεί εάν θα υπερισχύει η πολιτική σκέψη έναντι της κομματοκρατίας και η εθνική ομοψυχία και φιλοπατρία έναντι των σειρήνων του οικονομισμού και της φαυλοκρατίας. Εδώ θα φανεί εάν η Ελληνική λεβεντιά και περηφάνια θα σταθεί ως έναυσμα και ως παράδειγμα για την ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση των εθνών και των λαών έναντι του ισοπεδωτικού διεθνιστικού εθνομηδενισμού.

Θα την βρούμε. Ναι! Θα την βρούμε την συλλογική μας Ελληνική Ταυτότητα…


 
Δεν μίλησα για ΠΑΣΟΚ κ' ΝΔ γιατί νομίζω πως ελάχιστοι υποστηρίζουν πλέον αυτά τα δυο κόμματα και όσοι τα υποστηρίζουν είναι απλά κομματόσκυλα οπότε ......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...