Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Χρωστάει 650.000 ευρώ, κυκλοφορεί ελεύθερος, πτωχεύει την Silhouette και ζητάει "σφαγή" των εργαζομένων ο Λεβής

Σε τριετή φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της ποινής του έναντι 10 ευρώ ημερησίως καταδικάστηκε ο Λέων Λεβής που συνελήφθη πέρυσι για χρέη των επιχειρήσεών του Bodyline - Silhouette. Χρωστούσε 650.000 ευρώ και ο ίδιος είχε πει στο δικαστήριο ότι επέλεξε να μην εξοφλεί το Δημόσιο ώστε να μην μείνουν απλήρωτοι οι 1.600 εργαζόμενοι της επιχείρησής του.
 
Δήλωσε επίσης πως άμεσα πρόκειται να υποβάλει αίτημα για την ρύθμιση του
χρέους του Ελεύθερος... κι ωραίος, λοιπόν, ο ελληνοεβραίος επιχειρηματίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece, τώρα "σφάζει" τους εργαζόμενούς του, τη σωτηρία των οποίων επικαλέστηκε στο δικαστήριο για την φοροκλοπή που διέπραξε σε βάρος του Δημοσίου.

Ο 73χρονος, πλέον, Λέων Λεβής, ζητάει τώρα από τους εργαζόμενούς του, που εργάζονται πάνω από 10 - 15 χρόνια στις επιχειρήσεις του, να απεμπολήσουν του δικαιώματός τους αναγνώρισης της προϋπηρεσίας τους και να υπογράψουν νέες ατομικές συμβάσεις με τον κατώτερο μισθό, όπως αυτός έχει διαμορφωθεί, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας! Μάλιστα η νέα σύμβαση που υπογράφουν θα είναι για μια νέα εταιρεία που ανοίγει, η οποία βέβαια θα δραστηριοποιείται πάλι στο χώρο του αδυνατίσματος. Μάλιστα, επειδή κάποιοι σκέφτονται ότι είναι προτιμότερο να πάρουν την αποζημίωσή τους και να φύγουν, πριν τα χάσουν όλα, κάποια στελέχη της εταιρείας του κυρίου Λεβή διαρρέουν (ελπίζουμε εν αγνοία του) ότι θα πάρουν την αποζημίωσή τους σε 6 δίμηνες επιταγές αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα τα πάρουν κιόλας, αφού στα σχέδια του ίδιου είναι τα πτωχεύσει την εταιρεία!


Αυτό είναι, λοιπόν, το ανθρώπινο πρόσωπο που επικαλείτο ο κύριος Λεβής; Αλήθεια, με τα χρέη του προς το δημόσιο τι γίνεται; 


grizosgatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...