Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΜΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ

Mπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα του κρεμασμένου από την κλιματαριά συζύγου της, βρέθηκε μια γυναίκα στη Μακρυνίτσα του Πηλίου λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας.

 
Σύμφωνα με το e – volos.gr ο 60χρονος συνταξιούχος αυτόχειρας, τα τελευταία 10 χρόνα ζούσε μαζί με την οικογένειά του στη Μακρυνίτσα.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο άτυχος άνδρας το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εδώ και καιρό έλεγε πως θα προχωρήσει σε αυτή την πράξη, για οικονομικούς λόγους.

kartesios
Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κυκλοφορεί το πρώτο απορριμματοφόρο που καίει τηγανέλαια. Το όχημα έχει ήδη διανύσει 10.000 χιλιόμετρα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια διεθνούς συνεδρίου στο Εθνικό Κέντρο Ερευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) -το οποίο και παρασκεύασε το βιοκαύσιμο από τηγανέλαια- με αντικείμενο τη βιώσιμη ανάπτυξη της Νότιας Ευρώπης, μέσω των βιοκαυσίμων.

Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=48804:patise-gkazi-to-proto-aporrimmatoforo-poy-kaiei-tiganelaio&catid=39:omorfos-kosmos&Itemid=220#ixzz2DRcYWEsp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...