Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Κατασκευή τεχνητού νησιού δίπλα στην Ψυττάλεια σχεδιάζουν οι Ρώσοι για βάση του πολεμικού τους ναυτικού

Έπεσαν οι υπογραφές στη συμφωνία Ρωσίας - Ελλάδας για την κατασκευή ενός τεχνητού νησιού έξω από το λιμάνι του Πειραιά που θα χρησιμοποιηθεί σαν ναυτική βάση του πολεμικού ναυτικού της Ρωσίας.
 
Το σημείο που σχεδιάζεται να γίνει η βάση είναι ακριβώς δίπλα
στη Ψυττάλεια όπως βλέπετε και από την φωτογραφία.



















Μετά από πολλές μυστικές συναντήσεις Ελλήνων και Ρώσων αξιωματούχων, επήλθε οριστική συμφωνία και εντός της άλλης εβδομάδας θα υπογραφεί το πρωτόκολλο, μεταξύ Πούτιν και Σαμαρά στη Μόσχα, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου που θα ευλογήσει τη συμφωνία !


Βέβαια δεν είναι  καθόλου εύκολο να γίνει ένα τεχνητό νησί, αλλά υπάρχει η τεχνογνωσία ήδη από το Ντουμπάι όπου έφτιαξαν τέτοιο νησί, αλλά κατασκεύασαν και αεροδρόμιο μέσα στη θάλασσα!



Η συμφωνία επήλθε ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων και το αγκάθι ήταν η διάρκεια παραχώρησης του τεχνητού νησιού. Μετά την πάροδο 50 χρόνων το νησί θα περιέλθει στην κατοχή του Ελληνικού δημοσίου που θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν Ναύσταθμο.


Το "νησί" θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο του 2015 για να δεχθεί τα πρώτα σκάφη του Ρώσικου Πολεμικού Ναυτικού.

Όλα τα έξοδα κατασκευής θα πληρωθούν από Ρωσικά κεφάλαια και οι θέσεις εργασίας κατασκευής του τεχνητού νησιού, θα καλυφθούν από Έλληνες εργαζόμενους.

Έτσι το μεγαλόπνοο σχέδιο θα δώσει ανάσα στη χώρα μας που μαστίζεται από την ανεργία.



Όπως μαθαίνει το zouzouni από συνεργάτες του Πρωθυπουργού, είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και ανακουφισμένος που θα έχουμε ένα σύμμαχο αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η πατρίδα μας και όπως είναι φυσικό είναι και ένα δυνατό "χαρτί" στην προσπάθειά μας για ανακήρυξη ΑΟΖ. 


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Μόσχα που έχουμε σε αποκλειστικότητα, η Ρωσία έχει έρθει σε συμφωνία με την κυβέρνηση της Ακτής Ελεφαντοστού για μεταφορά 900 χιλιάδων τόνων άμμου θαλάσσης που θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπλαση του νησιού αφού πρώτα μπαζωθεί, με βράχους που θα έρθουν από την Σιβηρία, εκεί που είχε πέσει ο κομήτης το 1908.

Αντιδράσεις από τα πολιτικά κόμματα.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Σύριζα που κάνει λόγο για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και λέει πως όταν γίνει κυβέρνηση θα παγώσει και θα καταγγείλει την συμφωνία που συνιστά Εθνική Προδοσία. Μάλιστα αναφέρει πως θα φέρει στη βουλή σχέδιο για συμφωνία με την Βενεζουέλα για κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού Φυσικού αερίου από το Καράκας στην Ελλάδα !

Η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για Γκεμπελίστικες μεθόδους και πως δεν θα περάσει ο Φασισμός.

Τέλος έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων που μιλάει για αεροψεκασμούς πολιτών, με σκοπό την αποχαύνωση των πολιτών, για να δεχθούν το ξεπούλημα της Πατρίδας μας.


zouzouniblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...