Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Την χάσαμε την πατρίδα παλικάρι...

Ναι σου λέω τέρμα χάθηκε η πατρίδα!
Και δεν χάθηκε μόνο γιατί έχουμε εδώ και δεκαετίες προδότες και πράκτορες να μας παρουσιάζονται σαν εθνοσωτήρες, όχι μόνο γιατί τα σημερινά λυκόπουλα της βουλής έχουν iq ραδικιού ΑΛΛΑ:

Γιατί ο 'Ελληνας επιμένει ακόμα να αναζητά λύσεις μέσα στο ίδιο σύστημα που τον καταβρόχθισε!



Γιατί ακόμα κάνουμε πορείες και διαμαρτυρίες για να αλλάξουμε πολιτικό σκηνικό...λες και ο επόμενος θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί ακόμα κοιτάμε αυτόν που "έπεσε" πρώτος και αντί να δώσουμε χέρι να τον σηκώσουμε σφίγγουμε τα δόντια και κρυφά κάνουμε ένα σταυρό να μην τύχει σε εμάς!!



Γιατί είμαστε οι απόλυτοι βολεψάκηδες και το ανέκδοτο "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" τώρα
βγαίνει πόσο αληθινό είναι!

Γιατί προτιμάμε να πιστεύουμε οτι ο Θεός θα μας λυπηθεί και θα κόψει μια εγγυητική για εμάς τους μεγάλους Έλληνες..και αν στην περιπτώσει ο Θεός είναι άφραγκος μην αγχώνεστε έρχεται ο Δίας με το κοσμοσκάφος του ...με γεμάτες τσέπες!! 


Γιατί μας έχουν πείσει ότι σε ένα σύμπαν σαν το δικό μας τα χρήματα μπορούν να πετάξουν και να εξαφανιστούν .. και κοιτάμε ο ένας τον άλλο καχύποπτα...ρε μπας και εσύ τα έχεις πάρει;

Γιατί πιστεύουμε ότι φταίει ο ελεύθερος επαγγελματίας που δεν έκοψε απόδειξη...ο περιπτεράς..ο ταξιτζής... ο συνταξιούχος...!!

Γιατί έχουμε χάψει οτι 300 δις είναι η αιτία που ξεπουλιέται σε τιμή ευκαιρίας η χώρα μας ..και δεν είναι η πραγματική αιτία ότι υπάρχουν 1000 τρις που περιμένουν τοκογλυφική απόδοση σε μια γη που ετησία κινείται με 60 τρις!!

Γιατί αύριο θα μας πείσουν ότι ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος!! Γιατί θα μας πείσουν να γίνουμε φονιάδες για να μας χειροκρότησει το δικό μας σοι!!! Γιατί ενώ εδώ και δεκαετίες υπάρχει πόλεμος,θάνατος ,πείνα, δίψα και απόγνωση σε όλο τον κόσμο ..εμείς βγήκαμε στις πλατείες αγανακτισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση!!! Να αλλάξουμε τι; Τον κόσμο; Ή την φορολόγηση στο πορτοφόλι μας;...

Γιατί συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι όποιος εμφανίζεται στο γυαλί των μασόνο - Εβραίων είναι και ο πλέον κατάλληλος να διοικήσει την χώρα!!

Γιατί θεωρούμε αυθεντία όλα τα λαμογια που γλείφοντας ,έρποντας έχουν αγκαθωθει στην δημοκρατία ..και πρέπει να τους σεβόμαστε κιόλας!!
Γιατί στις επόμενες εκλογές θα δεις πάλι μαλάκες να κουνάνε σημαιάκια!!

Γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε κύριοι και υπερήφανοι και φερέγγυοι σε ένα συφερτό δολοφόνων και τοκογλύφων ..αντί να τους γαμήσουμε ό,τι έχουν και δεν έχουν..
Γιατί συνεχίζουμε να έχουμε και να πιστεύουμε το νομότυπο μας υφάκι ....του ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!! 


Όσο δεν καταλαβαίνουμε ότι αυτό το παιχνίδι στήθηκε εδώ και χρόνια, ότι οι νόμοι που μας έχουν δέσει τα πόδια ακριβώς για αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν και εμείς συνεχίζουμε την νομότυπη διαδικασία ..τόσο ο εχθρός θα μας ξεσκίζει το σπιτικό! 


Ο εχθρός μπήκε στην πόλη ρεεεε ..ή τον γαμάμε τώρα ή...την χάσαμε την πατρίδα παλικάρι!!



hkremala



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...