Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πρεμιέρα στο Euro 2012: Εθνική ώρα

Η ώρα της Εθνικής Ομάδας έφτασε. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο «Narodowy Stadion» την Πολωνία (19:00, ΕΤ1) στο ματς με το οποίο ανοίγει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Με τη συμπαράσταση περίπου 3.500 φίλων της η ομάδα του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει τη μία από τις δύο οικοδέσποινες της διοργάνωσης και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Euro 2012.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει την Εθνική Ομάδα με σύστημα
4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Χαλκιάς με τον Χολέμπας στο αριστερό άκρο, τον Τοροσίδη στο δεξί και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Α. Παπαδόπουλο και τον Παπασταθόπουλο. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Καραγκούνη, Μανιάτη και Κατσουράνη και μπροστά τους θα είναι οι Σαμαράς, Νίνης και Γκέκας.

Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία του Φραντσιζεκ Σμούντα αναμένεται να παραταχθεί με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σέζνι. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα παίξει ο Μπένις και δεξιά ο Πίστσεκ, ενώ στο κέντρο της άμυνας οι Περκίς και Βασιλέφσκι. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μουράφσκι και Πολάνσκι, ενώ η τριάδα μπροστά τους θα αποτελείται από τους Ρίμπους, Ομπράνιακ και Μπλατζικόφσκι. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο διαιτητής Χόρχε Βελάσκο Καρμπάγιο από την Ισπανία, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν και Κάρλος Κλος Γκόμεθ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...