Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Ακριβοπληρωμένος σταρ της Τσέλσι κλωτσάει στα πλευρά το παιδί για τις μπάλες


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Μεγάλη Βρετανία η αψυχολόγητη ενέργεια του Εντέν Αζάρ να αρχίσει να κλωτσάει στα πλευρά το 17χρονο παιδί για τις μπάλες στα πλαίσια του ημιτελικού του League Cup
ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σουόνσι.

«Το παιδί είχε βάλει όλο του το σώμα πάνω στην μπάλα και απλά προσπαθούσα να κλωτσήσω την μπάλα μακριά του. Νόμιζα ότι κλωτσούσα την μπάλα και όχι το αγόρι. Ζητώ συγνώμη. Μάλιστα μετά τον αγώνα ήρθε στα αποδυτήρια και του ζήτησα συγνώμη. Όπως μου ζήτησε και εκείνο. Το θέμα έχει λήξει».

Μπορεί αυτό να δήλωσε ο Βέλγος σταρ στο Chelsea TV μετά το τέλος του αγώνα (που έληξε ισόπαλος 0-0), αλλά η αστυνομία του South Wales μοιάζει να έχει άλλη γνώμη, καθώς διευρευνά το όλο ζήτημα.



Πάντως το αγόρι, που ονομάζεται Τσάρλι Μόργκαν, είναι 17 ετών και είναι ο γιος του διεθυντή της Σουόνσι, εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα ο οποίος αποφάνθηκε ότι είναι μια χαρά.

Ενώ, όπως είναι προφανές, έχει γίνει κάτι σαν τοπικός ήρωας, αφού με την ισοπαλία αυτή η Σουόνσι προκρίθηκε στον τελικό του League Cup για πρώτη φορά στην 100χρονη ιστορία του.

iefimerida

βίντεο απο latimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...