Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Με πλαστά έγγραφα προσπάθησε να φύγει από τη χώρα

Στη σύλληψη ενός 36χρονου Βέλγου προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα. Ο 36χρονος όπως προέκυψε προσπάθησε να διευκολύνει την έξοδο από την χώρα ενός 29χρονου αλλοδαπού.
Ο τελευταίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα από το Κονγκό, ενώ προσπάθησε να αναχωρήσει χρησιμοποιώντας πλαστή ταυτότητα.


Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθησαν, χθες (07.04.2013) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βελγίου για διευκόλυνση εξόδου από τη xώρα, σε μη νόμιμο αλλοδαπό και πλαστογραφία, καθώς και 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Κονγκό, για

πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη xώρα.

Ειδικότερα, ο 36χρονος μετά τον έλεγχο εισιτηρίου του, με προορισμό το Άμστερνταμ (ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη γνήσια Βελγική ταυτότητα του), παρέδωσε τη κάρτα επιβίβασης στον 29χρονο, προκειμένου αυτός να ταξιδεύσει κάνοντας χρήση πλαστής ταυτότητας, με τα στοιχεία και την κάρτα επιβίβασης του 36χρονου.


Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 36χρονος παρέδωσε πλαστή ταυτότητα (στην οποία αναγράφονταν τα ίδια στοιχεία με την γνήσια Βελγική ταυτότητα του 36χρονου), στον 29χρονο σε εξωτερικό χώρο του Αεροδρομίου.


Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.



flashnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...