Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλο το παρασκήνιο για την απελευθέρωση του Ρούμπι. Ποιο σύνθημα ακούστηκε. Όλοι στο δημαρχείο διάβαζαν την "Εφημερίδα των Σκύλων" που έκανε την αποκάλυψη...

Του Άγγελου Γεωργιάδη.
Η αποκάλυψη που (πρώτη) έκανε η "Εφημερίδα των Σκύλων" (διαβάστε εδώ) για τη σύλληψη του Ρούμπι, του πιο "δραστήριου" από τους σκύλους που κυνήγησαν την τρόικα στις αρχές Μαρτίου, τάραξε τα νερά. Η αποκλειστική πληροφορία έκανε το γύρο του διαδικτύου και πολλά sites και blogs την αναδημοσίευσαν (ορισμένα εκ των οποίων δυστυχώς όχι μόνο δεν μνημόνευσαν την πηγή αλλά παρουσίασαν και ςω δικό τους το θέμα). 

Από την Τρίτη το πρωί άρχισε να επικρατεί σάλος και στο δημαρχείο, όπου όλοι διάβαζαν την "Εφημερίδα των Σκύλων", ενώ οι διαμαρτυρίες πολιτών αυξάνονταν
διαρκώς. Η ταραχή μεγάλωνε επειδή γίνονται πολλές συζητήσεις -εδώ και πολύ καιρό- για το πώς διαχειρίζεται ο δήμος της Αθήνας το θέμα των αδέσποτων. Η σύλληψη του Ρούμπι ήταν επομένως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λεωνίδας Αντωνόπουλος ενώ τις πρακτικές του δήμου, με τη σύλληψη του Ρούμπι, υπερασπίστηκε (δυστυχώς) μέσω του twitter και ο δήμαρχος Γ. Καμίνης επιβεβαιώνοντας ότι όλα έγιναν με την έγκρισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σημερινή συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής για το θέματα των αδέσποτων υπήρξε θυελλώδης καθώς είχε κατακλυστεί και το τηλεφωνικό κέντρο του δήμου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου το σύνθημα που ακουγόταν ήταν "Λευτεριά στον Ρούμπι...". Και υπό το βάρος των αντιδράσεων αυτών η επιτροπή αναγκάστηκε να αποκλείσει κατ' αρχάς κάθε ενδεχόμενο για ευθανασία στον Ρούμπι και δεύτερον να επιταχύνει την απελευθέρωσή του από τη "φυλακή" των Μεγάρων, προκειμένου να επιστρέψει στα αγαπημένα του σοκάκια πέριξ της οδού Ερμού. 

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι ο "φάκελος αδέσποτα" σε ο,τι αφορά το δήμο της Αθήνας μόλις ανοίγει...
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήθελαν να κάνουν ευθανασία στον Ρούμπι;



ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...