Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!!! ισλαμιστές διέλυσαν το κεφάλι 15χρονου μπροστα στα μάτια των γωνιών του γιατι Αρνηθηκε να γίνει μουσουλμάνος

Ακόμη μια αιματηρή δολοφονία σημειώθηκε στη Συρία, όταν ένοπλοι ισλαμιστές εκτέλεσαν εν ψυχρώ μπροστά στους γονείς του έναν 15χρονο νεαρό, επειδή έκανε μια δήλωση κατά του Μωάμεθ. Οι ένοπλοι ισλαμιστές, οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα, εκτέλεσαν στο Χαλέπι τον 15χρονο νεαρό μπροστά στους γονείς του πυροβολώντας τον στο κεφάλι και τον λαιμό επειδή τον θεώρησαν αιρετικό, καταγγέλλει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το «αιρετικό» σχόλιο του 15χρονου Μοχάμεντ Κατάα που εξόργισε τους ισλαμιστές, σημειώθηκε όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με κάποιον είπε: «Ακόμη κι αν ο Προφήτης Μωάμεθ κατέβει (από τον ουρανό), δεν θα γίνω πιστός».

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο 15χρονος νεαρός φαίνεται κυριολεκτικά διαμελισμένος από τις σφαίρες που δέχθηκε.

Το Παρατηρητήριο, το οποίο βάσισε την έκθεσή του σε μαρτυρίες κατοίκων που ήταν παρόντες στην εκτέλεση, ανακοίνωσε ότι ο Κατάα, ο οποίος ήταν μικροπωλητής και πουλούσε καφέ στην συνοικία Σαρ, διαπληκτιζόταν με κάποιον όταν ακούστηκε να λέει: “Ακόμη κι αν ο Προφήτης Μωάμεθ κατέβει (από τον ουρανό), δεν θα γίνω πιστός”.

Οι ένοπλοι, οι οποίοι ανήκουν στην οργάνωση “Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας”, που αρχικά ονομαζόταν Μέτωπο Νούσρα, συνέλαβαν το αγόρι το Σάββατο και το επέστρεψαν ζωντανό τα ξημερώματα της Κυριακής εκεί όπου είχε στήσει τον ξύλινο πάγκο του με εμφανή τα σημάδια από μαστίγιο σε όλο του το σώμα.

Οι γονείς του Κατάα είπαν ότι ο γιός τους είχε συμμετάσχει σε αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις στο Χαλέπι.

Από τον περασμένο χρόνο, μεγάλα τμήματα της πόλης έχουν περιέλθει στον έλεγχο των ισλαμιστών ενόπλων–περιλαμβανομένου του Μετώπου Νούσρα που συνδέεται με την αλ Κάιντα.

Pentapostagma.gr

 

greeknation

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...