Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κάποια σχόλια για την χθεσινή απόφαση κλεισίματος της ΕΡΤ (απο Facebook, Twitter, blogs κτλ)


 

1) Ξεκίνησε η επανάσταση; οι ίδιοι που βρίζουν τα “παπαγαλάκια” της ΕΡΤ εδώ και 40 χρόνια είναι έτοιμοι να συγκρουστούν με τη “χούντα”; Πόσο γελάει ο κόσμος.

 

2) Πρόεδρος ΕΤ-3 “Δεν μπορεί να μου κουνάει εμένα το δάχτυλο ο κ. Κεδίκογλου όταν μου έχει φέρει 18 δικά του άτομα να τα προσλάβω στην ΕΤ-3!”

 

3) Δηλαδή για να καταλάβω… Το ΚΚΕ έδωσε τη συχνότητα του 902 για να εκπέμπει η ΕΤ… επειδή απολύθηκαν οι άνθρωποι της… και εκπέμπει από τη συχνότητα του καναλιού του ΚΚΕ… ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ… ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ… και χωρίς εξωτερική πίεση…  Μόνο στην Ελλάδα…

 

4) Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό, οι ιδιώτες γιατροί που ήταν συμβεβλημένοι με ταμεία είναι πλέον μετρημένοι στα δάχτυλα ενός χεριού, το ίδιο και τα διαγνωστικά κέντρα και ένα σωρό ακόμα προβλήματα στον χώρο της υγείας.
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση το ότι η πολυτέλεια (για να μην πω τίποτα άλλο) ώστε να συζητάμε για το “δράμα” της κρατικής τηλεόρασης αναδεικνύει πραγματικά τη δύναμη της χειραγώγησης που διαθέτουν τα ΜΜΕ. Σε μια χρεοκοπημένη χώρα είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο σαματάς για την τραγωδία της ΕΡΤ. Για να το πω λαϊκότερα βρακί δεν έχει ο κ..ος μας λουλούδια θέλει ο που…ος μας.

 


5) Τί να την κανει την ΕΡΤ ο Σαμαρας αφου εχει το MEGA;

 


6) Kostas Vaksevanis
Διώκουν όποιον αποκαλύπτει,συκοφαντούν όποιον λέει την αλήθεια,κλείνουν τη Δημόσια ραδιοφωνία κ Τηλεοραση. Θελεις κ τανκ για να καταλάβεις;

 


7) “Αν θέλεις χρηστή διοίκηση, δεν στέλνεις στο πλατό τις κόρες πρώην υπουργών του κόμματός σου…”

 

8) Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παίρνει θέση απέναντι στα γεγονότα σχετικά με το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

 

«Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του».

 

9) Πρόεδρος Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο twitter: «2500 οικογένειες και η δημόσια τηλεόραση στο βωμό του φιάσκου ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ-ΟΠΑΠ. Έρχεται η σειρά κάθε Ελληνα αν δεν έχει ήδη έλθει. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ».

 

10) Η Μέρα είχε και κάποια θετικά
1: Όλοι οι εργαζόμενοι έμαθαν τελικά που είναι τα γραφεία, γιατί αρκετοί δεν τα είχαν επισκεφτεί
2:Είδαν το Gmaps και έφτασαν χωρίς δυσκολία. Γνώρισαν επιτέλους και τους συνεργάτες τους…

 


11) Γιάννης Βαρουφάκης: «Νομίζετε ότι το κλείσιμο της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης δεν σας αφορά; Σκεφτείτε ξανά. Οι Μέρντοχ του κόσμου παίρνουν ιδέες. Σύντομα κοντά σας…»

 

12)  Ζούμε ιστορικές στιγμές. Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ πήγαν στο ραδιομέγαρο. Και προφανώς δεν χωράνε.

 

13) Tα χρέη του Mega (2012) : Το σύνολο των υποχρεώσεων της Τηλέτυπος ανέρχεται σε 192 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα βραχυπρόθεσμα δάνεια είναι ύψους 62 εκατ. ευρώ, ενώ αντίστοιχη είναι και η κατάσταση σε επίπεδο ομίλου.

 


14) Γνώρισα πριν λίγο καιρό κάποιον που ως επάγγελμα μου δήλωσε σκηνοθέτης. Σκηνοθέτης στο Κανάλι της Βουλής. Ποτέ δεν έμαθα τι ακριβώς έχει σκηνοθετήσει και γιατί πληρώνεται.

 

MySatelite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...